fbpx

Simplu | Accesibil | Flexibil

Site de prezentare | Optimizare SEO | 

Google Ads | Facebook Ads

Servicii profesionale de promovare onlie, accesibile fiecarui buget!

Nu mai pierde clienti importanti!

Discutati cu unul dintre specialistii nostri!

Suna-ne acum ↓

sau

Realizare site de prezentare

Serviciul de web design nu este important doar pentru estetica sa. In momentul cand realizam un nou site web, luam in considerare aspecte mult mai importante. Optimizarea experientei utilizatorului, optimizarea pentru motoarele de cautare ( SEO), simplitatea codului sursa si calitatea detaliilor tehnice, sunt doar cateva dintre criteriile pe care le urmarim.

Am dezvoltat o gama de servicii profesionale si eficiente, care va vor ajuta sa dezolvati afacerea. Folosim WordPress, cel mai puternic CMS ( Content Management System) , pentru dezvoltarea site-urilor web si a magazinelor online car vor avea un design potrivit fiecarui domeniu de activitate si optimizat pentru toate dispozitivele.

Site de prezentare

Un site de prezentare este un instrument web care ca scop principal, prezentarea informatiilor despre o anumita persoana sau afacere, produs sau serviciu intr-un mod atractiv si accesibil tuturor dispozitivelor. Website-ul este conceput pentru a oferi vizitatorilor o imagine de ansablu informativa despre ceea ce ofera afacerea noastra, scopul sau final fiind de a crea o iagine pozitiva despre serviciile sau produsele oferite.

Toate site-urile web pe care le realizam, sunt proectate pornid de la schita pe hartie si sunt implementate pe structura CMS-ului WordPress, fara a folosi template-uri premade.

Web Design responsive

Realizarea unui site web prietenos cu dispozitivele mobile nu mai reprezinta o optiune pe care o putem refuza. Userii care ne acceseaza siteul de pe un dispozitiv mobil reprezinta mai mult de 50% din tot traficul web, astfel putem concluziona ca design-ul responsive este o necesitate.

Acesta permite site-ului sa adapteze grafica si textele si sa ofera o experienta placuta, optimiza pentru orice dimensiune de ecran. Folosind aceasta tehnologie site-ul web va functiona impecabil si va arata excelent indiferent de dispozitivul de pe care il accesam.

Toate site-urile pe care le realizam sunt 100% responsive si optimizate pentru motoarele de cautare.

  • Compatibil cu toate dispozitivele
  • Experienta pozitiva a utilizatorului
  • Design pentru fiecare dispozitiv
  • SEO friendly

Magazin Online – WooCommerce

WooCommerce este o exensie pentru WordPress, cu peste 27 de milioande de descarcari, ea permite sa realizam un magazin online profesional. Aceasta extensie ne ajuta sa gestionam magazinul, preturile, stocul, platile, etc. totul fiind extrem de usor de realizat de catre orice persoana.

  • Nucleu construit pe WordPress
  • Cresterea vanzarilor
  • Gestionarea simpla a magazinului
  • 100% optimizat SEO

Crestere cu 95% a traficului organic

Site de prezentare – optimziare SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare (Google), este procesul tehnic prin care ajutam site-ul nostru sa fie gasit de utilizatorii care cauta produsele sau serviciile pe care le promovam. Designul web este factorul care il face pe utilizator sa ramana pe site-ul nostru. Aceste doua elemente sunt absolut necesare pentru o campanie de marketing care sa imbunatateasca vanzarile noastre.

Tinand cont de aceste aspecte extrem de importante, fiecare proiect ralizat de echipa noastra va avea un design atractiv pentru clienti si se vor impementa toate tehnicile SEO necesare. Aceste optimizari pe care le implementam, vor ajuta in cresterea organica pentru principalele cuvinte cheie identificate in cadrul analizei pregatitoare realizarii proiectului.

Harta site-ului

O structura curata si logaica a paginilor web, va ajuta utilizatorii si robotii motoarelor de cautare sa gaseasca mai usor informatia dorita, lucru care va facilita cresterea pozitionarii site-ului.

Tehnologia folosita

Orice site de prezentare pe care ilrealizam, este construit folosind cele mai noi tehnici de dezvoltare web. Toate produsele noastre sunt creeate de la 0, neutilizand template-uri cumparate.

Optimizarea vitezei

Viteza de incarcare a site-ului este un criteriu extrem de important pentru procesul de  optimziare SEO. Google favorizeaza site-urile care sunt securizate si a caror viteza de incarcare este imbunatatita.

Mobile friendly

Pentru a facilita viteza de incarcare pe dispozitivele mobile, vom folosi cele mai bune practici de optimziare a continutului, astfel site-ul devine „prietenos” cu toate dispozitivele.